St Thomas' Catholic International College

St Thomas' Catholic International College - Father Kennedy Perera

St. Thomas' 'Catholic International College is de eerste in zijn soort in Sri Lanka, staat onder leiding van Father Kennedy Perera en is vernoemd naar de (late) mgr. Thomas kardinaal Cooray, die de enorme taak van de verheffing van de standaard van het katholiek onderwijs in Sri Lanka heeft uitgevoerd. De naam is ook gewijd aan Thomas de apostel, de apostel van Azië. Een andere grote stap is genomen door Most.Rev.Dr.Oswald Gomis (Aartsbisschop Emeritus) die een grote rol heeft gespeeld in de katholieke missie op het gebied van onderwijs in Sri Lanka.

De school heeft in een paar jaar tijd een flinke verandering ondergaan. Zo is er een hoofdgebouw gerealiseerd met complete inrichting (gedoneerd door Medi-Aid) en is er een riante kerk gebouwd. Momenteel zijn ze druk doende met het realiseren van een tweede gebouw omdat er meer ruimte moet komen voor nieuwe klassen.

Bezoek STIC 2016

Het is werkelijk prachtig om te zien hoe de school is gegroeid de afgelopen jaren. Van 1 openlucht gebouwtje naar een volledige complex met inmiddels 888 kinderen, een kerk, sportvelden en een 25m zwembad. Ontzettend trots zijn wij op Father Kennedy en zijn personeel.

Bedankt namens STIC

Daar doen we het voor!!

Volledige inrichting voor St. Thomas Catholic International College

Seeduwa 2013 - 2015

Met grote dank aan het OBS 't Montferland en Mytylschool Amsterdam heeft Medi-Aid het volledige hoofdgebouw van de school van Father Kennedy kunnen inrichten. Aan alles is gedacht, van stoelen en tafels tot computers.